Ergonomie en slaapcomfort! 

Wat zijn de voorwaarden?

Odoo afbeelding en tekstblok

De actie is geldig tot en met 11 april 2018. 

Sleepy wil je meer energie uit je slaap bezorgen. Daarom hebben we de slaapenergiebonus in het leven geroepen. Maak je de combinatie van een aangepaste, nieuwe bedbodem, een passend nieuw matras en een bij jouw lichaam aangewezen nieuw hoofdkussen dan belonen we je met een korting. Deze korting is tot 11 april 12%. De korting wordt automatisch berekend. Heb je recht op een krachtigere korting dan zal je deze automatisch toegepast zien.


Producten die je aanschaft in de outlet hebben een vaste korting die niet cumuleerbaar is met andere kortingen zoals de slaapenergie bonus. 

Ben je in het bezit van een voucher of een kortingscode? Vul deze dan in bij het afronden van je bestelling. Links van je winkelmandje zie je het betreffende vakje. De korting kan enkel worden toegepast volgens de voorwaarden die bij de voucher of kortingscode horen. Je kan deze niet cumuleren met bestaande (krachtigere) kortingen. Deze worden dan automatisch toegepast en je wordt uitgenodigd om je voucher later in te zetten.